torsdag 31 maj 2012

Sovit i korgen

 Så här hittade mina tvåbenta mig i morse. Jag orkar ju inte ligga och slåss om plats i stora sängen varje natt så jag provade min egen. Frågan är bara om jag kommer fortsätta sova i min eller i den stora.
På eftermiddagen offrade jag mig på att ligga och mysa lite i soffan också, en riktig mysdag!
 
 När jag hade samlat på mig lite energi så passade jag på att göra ett besök i min stora leksakskorg, urkul! Jag kunde komma åt alla leksakerna, även de i botten!

onsdag 30 maj 2012

Jag gillade fåtöljen

Skam den som ger sig men jag fick inte riktigt till att visa tänderna, det är ju liksom inte min stil riktigt. Jag låg och tuttade på en leksak istället men tydligen var det lika sött det.
Jag gillar verkligen den här möbeln, det riktigt svänger om den!
På kvällen så skulle vi tydligen gå på stan, fråga mig inte varför för det var stängt överallt men jag lyckades hitta något som hade "öppet"...

tisdag 29 maj 2012

Upptäckt nya saker

Idag när jag letade igenom en av mina leksakskorgar noggrant så hittade jag den här bollen, tydligen så kan man fylla den med massa gott och sedan får jag den men jag var tvungen att prova att leka med den utan att den var fylld, mitt tålamod är inte så stort.


Den var riktigt god att bita i, jag tycktes mig känna smaken av en annan hund men kunde inte riktigt placera det. Den här ska jag komma ihåg att gnaga på när mina bissingar ska lossna.
Sedan har man blivit smygfotograferad också! Man kan visst inte vända ryggen till för en minut. Jag somnade riktigt gott bland mina leksaker och den lilla leksakskorgen.
Nu provar jag mina vingar igen, jag är ju nyfiken på allt och den här sa matte att jag inte kommer gilla (den rör sig beroende på hur man själv rör sig i den) men jag tyckte den var lattjo!


Man fick sitta och göra sådana där pooser hela tiden ungefär bara för man var så söt. Nästa gång ska jag lägga mig och visa tänderna tror jag.


måndag 28 maj 2012

Sovit i egen säng

Tidigt imorse så tog jag mig ner från stora sängen där jag brukar sova med husse och matte och la mig i en något svalare säng, den nämns som "Medusas säng" här hemma så de andra vill nog inte ha den. Jag sov riktigt gott i den när de tvåbenta vaknade och kikade efter mig.
Jag var även en stund i soffan i dag och trotsade en del, jag måste ju prova gränserna och det rejält. Soffan är skitkul att busbita i, tills man får skäll förstås.

söndag 27 maj 2012

Plums!

 Idag har jag tränat mig på att sitta på olika saker som finns ute i naturen. Bra för balansen tydligen.
 När vi gick i skogen så fick jag syn på vatten och det kommer jag ihåg att det gillar jag mycket!
 Jag provade att sitta på en sten också, jag sitter på kommandot men de tvåbenta pratade om att jag ska lära mig stanna också.
 Det fanns en trappa i skogen där jag fick prova att sitta också, tydligen ska man prova på mycket som liten.
 Jag hittade en fantastisk lövhög som jag kunde lägga mig i. Den var sval och skön och enligt de tvåbenta var det tur jag hade kopplet på mig.
 En bit längre bort så fick jag gå i vattnet och jag var inte sen med att simma ut i vattnet, jag tycker det är skönt.
 Det fanns några fåglar i vattnet också, hur de höll sig på vattnet förstår jag inte men spännande var de.
 Här tänkte jag kanske inte så mycket men jag tänkte att jag chansar. Jag kunde inte gå på vattnet, jag sjönk som en sten och PLUMS lät det.
 Det var tur jag hade kopplet på mig (igen) så jag hittade upp till ytan, det var visst rätt djupt där ute. (Ändå gjorde hon om det.)
Jag provade att gå i vattnet några gånger till också men det tog så lång tid innan man kunde simma då.
Vattenmonstret anfaller!
När jag fått komma hem och sova en stund så provade jag på nästa sak, att äta morot! Det var riktigt smaskigt och jag åt nästan upp halva.
Det är rätt skönt att bara hänga över soffkanten, man blir stark i bakbenen också, som hund måste man ju tänka på allt.

lördag 26 maj 2012

Åkte på besök

Natten till idag så var det något ute som lät fruktansvärt, jag orkade inte bry mig så mycket och fick sedan höra att det var min första åska. Matte och Husse var glada att jag inte var åskrädd. Idag så skulle vi åka till en kompis till de tvåbenta men vi stannade på vägen och där hittade jag vatten!

Jag passade på att leka där i vattenbrynet en stund innan vi åkte vidare, det var skönt dock att få svalka sig lite och göra av med energi.
När vi kom fram så förstod jag allt! Jag fick värsta fina presenten och lekte med den stora delar av min vakna tid. Dörrstoppen som jag har hittat på bilden var det dock inte som jag fick.
Jag hoppas vi ska åka iväg på mer besök snart för det var kuligt. De hade en stor altan som jag var på hela tiden och de hade katter där också men de ville inte riktigt leka med mig.

fredag 25 maj 2012

Tant doktorn

Idag blev jag inpackad i bilen igen, inget fel med det för jag somnar innan vi hunnit komma ut från parkeringen. Något jag hörde i min dimma dock var att vi hämtade husse på det där jobbet och sedan något med doktor.
Vi stannade vid ett stort hus där en massa snälla damer skulle hälsa på mig. Det pratades om sprutor och grejer och hur knasigt det såg ut på mitt papper men min doktor sa att hon fixade det. Det var så många att prata och hälsa på så jag hade fullt upp. Tydligen hade jag fått en spruta men det kände jag inget av (Hon var jätteduktig!).

torsdag 24 maj 2012

I min leksakskorg

Idag har det varit riktigt varmt här men vi har ändå varit ute på några promenader. Det är riktigt skönt i skuggan, varmt men inte stekande hett.
Idag har jag även upptäckt att mina ben blivit långa, nu är de så långa att när jag tömt ur en del leksaker ur korgen så kan jag krypa ner i den och välja vilka leksak jag vill ha.
Matte tycker jag är rätt söt där jag sitter i korgen, hon säger också att jag förmodligen kommer växa ur korgen när jag blir stor så jag får passa på att leka i den nu.

tisdag 22 maj 2012

Hem till husse igen

Jag var helt slut igår kväll, somnade sött på golvet en stund på kvällen men sedan vill jag gärna kravla mig upp i sängen och sova hos matte. Krafsar jag så hjälper hon mig upp.

Idag har jag också varit ute en del på gammelhusses tomt och busat. Riktigt skönt att bara ha en latisdag på det gröna gräset.
Jag blir lite misstänksam mot matte när hon går mot mig, jag vet ju egentligen att jag inte får gräva vid trappan men det är ju så himla kul, min grej liksom.
Det finns massa stora blommor när man går ut från husses tomt, tydligen kallas det också ogräs.
Vi skulle ut på hemligt roligt uppdrag innan vi skulle sätta oss i bilen och åka hem till min husse igen. När vi kom fram blev jag överraskad. Det där vattnet hade vi kommit till igen och den här gången var det helt tyst, inte något stort som lät skrämmande.


Det var superkul att plaska i vattnet, jag blev lovad att det skulle bli mer utav den varan nu i sommar.
I bilen hem till husse var det varmt men jag lyckades sova stora delar av resan. Kissade två gånger men sista gången då var vi nästan hemma. Ingen spya under de 2,5 timmarna.